Μονάδα τεχνητού νεφρού

Προκειμένου να παρέχει την καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία αιμοκάθαρσης στους ασθενείς της Δυτικής Αττικής, το Βουγιουκλάκειο δημιούργησε ένα  πλήρως ανακαινισμένο τμήμα 150 τ.μ. Η μονάδα τεχνητού νεφρού έχει 15 πλήρως εξοπλισμένες  θέσεις αιμοκάθαρσης με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας  μέσα σ’ ένα όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον Η δυναμική  της μονάδος αιμοκάθαρσης είναι 90 ασθενείς και 15 Fresenius Medical care 4008s μηχανήματα διαπιστευμένη  με   ISO 9001: 2008.ISO-Certified

Το ιατρικό προσωπικό είναι στη διάθεση των ασθενών καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοκάθαρσης και εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των ασθενών λόγω των αυστηρών κανόνων υγιεινής. Η παρακολούθηση από εξειδικευμένο νεφρολόγο είναι συνεχής. Υπάρχει πάντα άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό με ειδικότητα στην αιμοκάθαρση. Με την παρουσία τόσο εξειδικευμένου αγγειοχειρουργού όσο και καρδιολόγου δίνετε άμεση λύση σε  προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων καθώς και σε πιθανά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Υπάρχει δε πάντα η δυνατότητα κάλυψης ιατρών όλων των ειδικοτήτων και νοσηλείας εάν χρήζει.

Σύμβαση με όλα τα ταμεία .

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νεφρολογικού τμήματος συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά συνέδρια (ελληνικά και πανευρωπαϊκά), με πρόσφατη διάκριση στο 18ο Πανελλήνιο Νεφρολογικό Συνέδριο.

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΙΟ ΕΠΑΙΝΟΣ

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH