Εταιρική|Κοινωνική ευθύνη

Τρίτη 11/11/2014 πραγματοποιήθηκε στην κλινική μας εθελοντική αιμοδοσία με την βοήθεια ομάδας ιατρών και νοσηλευτών από κλιμάκιο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Το «Βουγιουκλάκειο» συνεργάζεται αιμοδοτικά με τον «Ευαγγελισμό» εδώ και αρκετά χρόνια.

Συνέπεια αυτής της άριστης συνεργασίας είναι η αδιάλειπτη και χωρίς προβλήματα αιμοδότηση των ασθενών της κλινικής που χρήζουν μετάγγιση αίματος και παραγώγων αυτού.

Στην ευγενική αυτή πρωτοβουλία συμμετείχε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής, με αποτέλεσμα την συλλογή ικανοποιητικού αριθμού μονάδων αίματος οι οποίες θα διατεθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για την ευγενική αυτή πρωτοβουλία καθώς και το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με την βοήθεια του οποίου το όραμα της προσφοράς έγινε πράξη στηρίζοντας και οργανώνοντας την εθελοντική αυτή αιμοδοσία.

Παρόμοιες πράξεις αγάπης προς τον ασθενή και συνάνθρωπο θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον από την κλινική μας στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσφοράς προς το σύνολο.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanGreekItalian
Skip to content

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH